Catalog ProduseVIDEO


Ghid Terapeutic


Pentru logare

click aici


Cos produse

0 produseCategorii
Articole

Articole Noi
Toate Articolele

WORKSHOP (1)
Cum combati eficient Stresul (1)
FAQ
Diverse -> (44)
Stiinta Mintii (9)
SUGESTOTERAPIE (5)
Cautare

 

Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare Avansata
Top » Catalog » Articole » SUGESTOTERAPIE » Ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere
Ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere

Ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere

Informaţii esenţiale legate de eficienţa excepţională a CD Sănătate Vindecare

CD 2 ptr. SANATATE, VINDECARE si ARMONIE

ŞTIINŢA SUFLETULUI sau cu alte cuvinte CUNOAŞTEREA SUFLETULUI (ştiinţă înseammnă a ştii, a cunoaşte), este un domeniu extrem de vast în care Perfect Mind studiază de foarte mulţi ani. În seria Terapii Spirituale Audio a apărut un nou CD excepţional şi de data aceasta este vorba de o stare la care cu toţii aspirăm – STAREA DE BINE ABSOLUT.
Prin complexitatea abordării şi a programelor pe care le utilizează, Perfect Mind şi-a propus ca persoana care lucrează cu CD 2 să obţină în mod simultan două aspecte extraodinar de importante:

1. ARMONIE DEPLINĂ şi Vindecare - prin repetarea unei foarte cunoscute sugestii pozitive, folosită de părintele autosugestiei Emile Coué; şi

2.
SĂNĂTATE PERFECTĂ - printr-un program specific de stimulare a creierului şi prin utilizarea unui cod de frecvenţă selectat special care să amplifice sistemul imunitar şi să determine creşterea nivelului de celule T.

Este necesar să menţionăm că deşi am punctat diferit, totuşi cele două aspecte pe care ne-am propus să le obţinem, sunt de fapt interdependente. Prin repetarea sugestiei lui Coué se obţine starea de armonie, dar şi vindecarea unor boli (celebrul Coué a tratat maladii deosebit de grave cu această sugestie puternică), aşa cum prin folosirea programului de stimulare cerebrală şi utilizarea unui anume cod de frecvenţă, selectat special pentru acest CD din vastul domeniu al undelor cerebrale, se obţine întărirea sistemului imunitar şi respectiv se câştigă mult dorita stare de sănătate, care şi ea conduce implicit la dobândirea unei armonii depline.

 1. ARMONIE DEPLINĂ şi Vindecare

Sugestia principală utilizată pe acest CD este cunoscută drept formula universală pentru a obţine sănătatea perfectă, bunăstarea şi armonia în toate aspectele vieţii noastre. De mai bine de 100 de ani, de când părintele terapiei prin sugestie şi autosugestie Emile Coué a folosit-o pentru prima dată, această sugestie este încă considerată cea mai completă şi cuprinzătoare sugestie. Subconştientul este în întregime reprogramabil prin intermediul acestei simple afirmaţii pozitive, care este cu mult mai eficientă decât orice altă sugestie particulară.

Emile Coué este un nume de care puţini îşi mai amintesc astăzi. Născut la 26 februarie 1857 în Troyes (Franţa), Coué a fost chimist prin studii şi formaţie intelectuală şi farmacist în localitatea sa natală timp de aproximativ 30 de ani. A studiat hipnoza, după care a pus la punct o metodă proprie de tratament bazată pe puterea autosugestiei. În 1910 deschide o clinică gratuită în Nancy, unde tratează prin Sugestoterapie mii de pacienţi care sufereau de cele mai diferite maladii: reumatism, dureri acute de cap, astm, pareze, bâlbâială, deformări ale tegumentelor datorate TBC-ului, cancer, ulcere etc. În cazuri mai grave el utiliza această sugestie generală împreună cu altă afirmaţie pozitivă specifică, în funcţie de maladia în cauză. Metoda lui s-a bucurat de un extraordinar de mare succes.
Credinţa lui era cu totul şi cu totul remarcabilă. Emile Coué manifesta o credinţă adevărată, acea credinţă care face minuni. El spunea: “Practicarea autosugestiei nu înlocuieşte tratamentul medical, dar este de un mare ajutor atât bolnavului cât şi medicului”. Şi adăuga: „Este foarte posibil ca medicamentele să nu fie necesare întotdeauna, dar credinţa în vindecare este necesară mereu.” 

Pe acest CD s-au folosit două variante ale sugestiei lui Emile Coué care, deşi sunt doar puţin diferite între ele, sunt totuşi interpretate diferit de subconştient. Aceste sugestii sunt şi audibile şi subliminale:

1. În fiecare zi, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere.
2. Din zi în zi, sunt tot mai bine, din toate punctele de vedere.

Aceste două variante au un efect complementar. Dacă prima sugestie vizează în special lumea interioară (sănătatea şi echilibrul fizic, emoţional şi mental), cea de-a doua determină subconştientul să regleze şi să armonizeze şi aspecte ale relaţiei noastre cu lumea exterioară, pentru că are puterea de a determina inclusiv îmbunătăţirea relaţiilor interumane sau bunăstarea materială.

Cuvintele: “din toate punctele de vedere” acoperă toate nevoile noastre fizice, psihice şi mentale determinând subconştientul să regleze si să armonizeze absolut toate aspectele fiinţei noastre.

Cu aceste cuvinte simple, Emile Coué a tratat multe mii de oameni cu maladii deosebit de grave. Sau mai corect spus, aşa cum el însuşi afirma cu modestie: “Niciodată nu am tratat pe nimeni, ci i-am învăţat pe oameni să se trateze singuri.”

El recomanda utilizarea acestor sugestii în fiecare dimineaţă la trezire şi în fiecare seară înainte de culcare pentru tot restul vieţii ca o inegalabilă metodă profilactică. Coué afirma despre utilizarea consecventă a acestor sugestii următoarele:
 “Dacă unul dintre organe nu funcţionează bine în momentul de faţă, această anomalie dispare în fiecare zi câte puţin, astfel că, în timp va dispărea cu totul (complet) şi acest organ îşi va relua funcţia normală. Mai mult, dacă în vreunul dintre aceste organe este vreo leziune, ea se va cicatriza din zi în zi tot mai bine şi se va vindeca foarte repede. Trebuie să specific aici că nu este deloc nevoie să ştim care este organul bolnav pentru a-l vindeca. Sub influenţa autosugestiei << În fiecare zi, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere>> subconştientul va declanşa forţele curative ale corpului, împiedicate până atunci (conştient sau nu) de gânduri negative, şi va începe să acţioneze asupra acelui organ pe care cu siguranţă îl descoperă. În general, înţeleg că, din toate punctele de vedere, atât fizic cât şi moral, să te bucuri de o sănătate totală (perfectă), sau de o sănătate cel puţin mai bună decât aceea pe care ai avut-o până azi.”

2. SĂNĂTATE PERFECTĂ

Acest CD utilizează un program complex de stimulare cerebrală care alternează după un anumit algoritm pasajele Alpha cu cele Theta. Pentru CD 2 s-a ales în mod special acest program deoarece s-a dovedit foarte eficient în vindecare, prin stimularea generală a sistemului imunitar, precum şi prin creşterea nivelurilor de celule T, critice pentru îmbunătăţirea răspunsului imun al organismului. Celulele T fac parte dintre celulele responsabile de funcţionarea optimă a sistemului nostru imunitar, pe care trebuie să-l păstreze la cote maxime pentru ca noi sa ne bucurăm de o stare de sănătate. Celule T intră în funcţiune de fiecare dată când în organism pătrund anumiţi factori patogeni (microbi, viruşi etc.). De asemenea, frecvenţa sunetului de tip impuls folosit în programul brain machine a fost aleasă în aşa fel încât să stimuleze puternic chakra inimii şi glanda TIMUS (de la nivelul căreia sunt generate celulele T), dinamizând totodată şi puterea iubirii.

Un astfel de program de stimulare cerebrală Alpha/Theta s-a utilizat în cadrul unei Fundaţii de cercetări neurologice din SUA, unde a fost realizat un studiu ştiinţific pe un grup de 40 de pacienţi bolnavi de SIDA (HIV). Acest studiu a pus în evidenţă o creştere medie de 34% a nivelurilor de celule T-4 (helper cells). Toţi subiecţii au raportat o diminuare semnificativă a simtomelor fizice ale bolii cât şi a nivelului de stres în mai puţin de o lună de utilizare a programului de stimulare cerebrală  Alpha/Theta.

Este bine documentat faptul că stresul inhibă sistemul imunitar, ceea ne face vulnerabili acţiunilor factorilor patogeni din mediul înconjurator. Astfel că o reducere naturală a nivelului de stres, determinată cu ajutorul tehnologiei de stimulare a undelor cerebrale, va genera invariabil o creştere a raspunsului imun al organismului.

S-a constatat că anumite celule T au un rol important în imunitatea antivirală la nivelul mucoaselor. (De unde putem concluziona că programul de stimulare cerebrală devine astfel util şi în epidemii gripale: sezonieră, aviară, porcină etc.).

Programul a fost astfel conceput pentru a creşte considerabil rezistenţa în faţa bolilor.

În concluzie, ţinând cont de cele menţionate la punctele 1 şi 2, putem afirma cu încredere că ceea ce a spus Emil Coué, cu privire la sugestia lui, devine cu atât mai adevărat în cazul utilizării zilnice a acestui CD special: „este o metodă curativă şi preventivă excepţională, pentru tot restul vieţii!

Pentru comenzi click aici

Pentru mai multe informatii despre acest articol click aici
Data publicarii: 01/12/2009.
Spune unui prieten
Spune unui prieten despre acest articol:  
SugestoterapieProducatori
Informatii
Cum comand?
Cum platesc?
Cum primesc coletul?
Contacteaza-ne
Top vanzari
01.CD pentru SANATATE - VINDECARE - Program Ón ALPHA
02.CD pentru SUCCES - program Ón Theta
03.CD 3 TREZIREA CONSTIINTEI - Stimulare cerebrala in THETA-DELTA
04.CD 4 - Manifest Prosperitate -Stimulare cerebrala in THETA-ALPHA
05.CD 5 Super MEMORIE -Stimulare cerebrala Beta,Alpha,Theta,Delta